Hvem, hva, hvor og hvorfor "Norskpraten"?

En sen høstdag i 2019 bestemte Maja og Stine seg for at verden har bruk for en podkast som handler om og hyller norskfaget, norsklærere, norsklærerstudenter, norskelever og alle andre med hjerte for nettopp norskfaget - i alle dets former og fasonger. Derfor startet vi Norskpraten. Siden oppstart har vi spilt inn hele 18 episoder og nærmer oss 10 000 avspillinger, og lytterne våre befinner seg både i Norge og i det store utland. Det er vi stolte av!

Vi er også veldig stolte av at når vi nå sparker i gang sesong 3, så får vi mulighet til å publisere podkast- og blogginnleggene våre på forskning.no sin bloggplattform i tillegg.

For at du skal bli bedre kjent med oss og hva formålet med Norskpraten er, ønsker vi at den aller første posten på forskning.no er oppstartsepisoden fra sesong 1.

Her presenterer vi Norskpraten i god norsklærerånd, som en tekstanalyse med utgangspunkt i skrivetrekanten fra Skrivesenteret. Vi håper du vil høre på, at det blir en god fornøyelse og at det frister å høre på mer av det vi lager.

Hvis du har lyst til å høre episodene fra sesong 1 og 2, så finner du dem enten på bloggen vår (norskpraten.design.blog) eller ved å søke "Norskpraten" i SoundCloud, på Spotify eller Apple Podkast.

NB! Etter innspillingen av de første par-tre episodene flyttet vi oss fra norsklærerrommet og inn på Høgskolen i Østfolds splitter nye podkaststudio. Det betyr at lyden også blir bedre.

Powered by Labrador CMS