Landskapsbloggen

Om bloggen:

Hverdager er de flotteste. «De er fulle av eventyr», sa Anne Cath Vestly. Mens teologen Fredrik Wisløff sa: «For den som ser storheten i hverdagen, blir selve livet rikt.»

Inspirert av disse to bestemte vi oss for at vi ønsket å lage en blogg. For vi er enige med Anne-Cath Vestly. Hverdager er fulle av eventyr. Man må bare få øye på dem – og det er kanskje ikke alltid like enkelt.

Hverdagene er jo også preget av hastverk og gjøremål som kan gjøre det vanskelig å oppdage det fine vi faktisk er omgitt av hele tiden.

Målet vårt med denne bloggen er å fortelle noen av de eventyrene vi ser i hverdagen vår – i hverdagslandskapet og i hverdagsnaturen. Håpet vårt er naturligvis at det skal bidra positivt i noen andres liv, slik det gjør i våre. Og – om flere blir engasjert også i denne naturen – kan vi kanskje gjøre som Sir David Attenborough innstendig oppfordrer oss til – nemlig å ta vare på naturmangfoldet i alle landskap.

Vi som skriver denne bloggen jobber med landskap i NIBIOs avdeling for landskapsovervåking. Noe av det vi skriver om vil være relatert til prosjekter vi jobber med, men vi vil også skrive om tema som bare rett og slett interesserer oss. Av og til vil vi også invitere kolleger til å bidra.

 

Powered by Labrador CMS